Tradicija tapusio „Memel Motor Fest“ organizatoriai neįsivaizduoja automobilių entuziastams skirtos šventės, kurioje nebūtų didžiulės „Basshead“ bendruomenės narių.

Gegužės mėnesio pabaigoje įvykęs pirmasis šių „Memel Motor Fest“ festivalis leido sostinės gyventojams iš arčiau pamatyti kaip atrodo miniatiūrinės koncertų salės.

„Mūsų propaguojama automobilių tobulinimo pakraipa didžiausią dėmesį skiria geriausioms garso sistemų komponentams, itin švariam ir kokybiškam muzikos atkūrimui bei įspūdingam reginiui“, – pasakoja „Basshead“ kultūros atstovė Aida M.

„Vilniuje vykusiame „Memel Motor Fest“ festivalyje pro šalį ėję smalsuoliai stebėjosi kaip automobiliuose sumontuotos garso sistemos sugeba sukelti mažyti žemės drebėjimą, kurio metu pradeda virpėti parduotuvių bei kavinių vitrinos“, – su šypsena veide priduria Aida.

Pirmasis „Basshead“ atstovų pasirodymas Vilniuje buvo lyg švelnus „kojų apšilimas“ prieš didįjį ir patį svarbiausią susibūrimą Klaipėdoje, birželio 8-ąją.

„Šiuo metu stebime nuolatos augančių dalyvių registracijos paraiškų kiekį. Jau dabar galime pasakyti, jog į Klaipėdą atvyks rekordinis kiekis melomanų iš visos Lietuvos ir kaimyninių šalių. Skirtingose rungtyse ir skirtingose kategorijose tarpusavyje varžysis net 50 ratuotų garso kolonėlių“, – džiugiomis naujienomis dalinasi „Basshead“ kultūrą propaguojanti Aida M.

Profesionali garso sistema reikalaus profesionalaus požiūrio į šias varžybas. Artėjantį šeštadienį, „Memel Motor Fest“ šventės metu, visi „dB Drag“ varžybų dalyviai bus suskirstyti į septynias skirtingas klases: pradedančiųjų, „Street Stock“, „Street A“, „Street B“, „Street C“, „Extreme“ ir „Extreme Plus“. Varžybų metu taipogi bus ieškomas gražiausios instaliacijos autorius bei labiausiai merginų plaukus pašiaušiančios garso sistemos kaltininkas.

„Kiekvienais metais į varžybas stengiamės įtraukti kuo daugiau „Memel Motor Fest“ šventės lankytojų. Šie metai bus ne išimtis. Būtent renginio dalyviai ir žiūrovai bus atsakingi už galutinius varžybų rezultatus, leisime žiūrovams pajusti žemo dažnio garsiakalbio jėgą ir paprašysime įvertinti kiekvieno „dB Drag“ dalyvio individualų pasirodymą“, – programos detalėmis dalinasi „Basshead“ atstovė.

Įspūdingų garso sistemų šou ir išskirtinių automobilių paroda startuoja birželio 8-ą dieną, 12 valandą, Klaipėdos mieste.

Automobiliuose sumontuotų garso sistemų varžybose galite dalyvauti ir Jūs. Dalyvio registracijos formą galite užpildyti „Basshead“ bendruomenei skirtame puslapyje: bassroyal.lt